Header image 
itm online 


ITM online

Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor o aplicatie online pentru transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic si pentru depunerea declaratiilor fiscale. Acest portal vine in sprijinul angajatorilor care au acces la Internet si care vor sa foloseasca o modalitate moderna si eficienta de lucru cu Inspectoratul Teritorial de Munca.

Modalitatea ON-LINE pentru depunerea declaratiilor si transmiterea registrului in format electronic:

Depunerea on-line a declaratiei fiscale privind stabilirea comisionului datorat si a declaratiei inventar se face dupa obtinerea de catre angajator a datelor de autentificare si acces, respectiv "nume utilizator" si "parola".
Transmiterea on-line a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic se face dupa obtinerea de catre angajator a datelor de autentificare si acces, respectiv "nume utilizator" si "parola".
Acestea se elibereaza de catre inspectoratul teritorial de munca, in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza unei imputerniciri (conform modelului) semnata si stampilata de reprezentatul legal al angajatorului, insotita de o copie a certificatului de inmatriculare, codul de identificare fiscala sau a actului de identitate, dupa caz. Mentionam ca adresa de e-mail valida, este absolut necesara pentru a face confirmarea obtinerii datelor de autentificare si pentru activarea accesului pe portal.
Daca angajatorul a ridicat "nume utilizator" si "parola" pentru depunere on-line a declaratiilor fiscale si doreste utilizarea acestora si pentru transmiterea on-line a registrului electronic, trebuie sa solicite acest lucru la sediul inspectoratului teritorial de munca, in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza unei imputerniciri (conform modelului) completata corespunzator. Urmeaza ca in 24 de ore de la solicitare sa se activeze accesul on-line pentru registrul electronic utilizand "nume utilizator" si "parola" primite deja pentru declaratii.

Detalii suplimentare despre modalitatea de lucru on-line, puteti afla din: Instructiuni Declaratii si Instructiuni Registru.

In speranta ca v-am trezit interesul si ca veti opta pe viitor pentru folosirea acestui portal in locul metodei traditionale, va rugam sa reveniti!

Va multumim,
INSPECTIA MUNCII


 
       
Drepturi de proprietate (copyright): Inspectia Muncii.

Dowload Adobe Reader